Firma PAN NET SRL in consultanta cu comunitatea ONLYPRO.RO va ofera hosting servere de joc prin reteaua PAN HOST, astfel asigurandu-va un uptime anual de 98.87 % si internet de mare viteza, unul dintre beneficiile de baza fiind banda metropolitana de 1 Gbit/sec.

Datorita internetului de mare viteza, serverelor de ultima generatie, tehnologie xeon dual core si quad core, cu memorii in dual si quad channel si prin putere mare de calcul, dorim sa oferim clientilor nostri un plus de performanta atat prin suport-ul oferit cat si prin personalizarea si imbunatatirea din orice punct de vedere al panoului de control usurand astfel interventia directa a clientului asupra serverului, singurele actiuni din partea lui fiind numai selectii de butoane.

Beneficiem de cel mai inteligent panou de control din Romania care ofera clientului o varietate de functii:

 • instalare rapida plugin-uri/mod-uri, server psychostats/hlstatsx;
 • link rapid (sv_downloadurl) personalizat;
 • ticrate la alegere pentru 1.6 - (333 / 500 / 666 / 1000) si pentru G.O - (33 / 50 / 64 / 66 / 100 / 128);
 • copie de siguranta sau restaurare a serverului de joc;
 • vizualizare rapida a fisierele de tip log;
 • editare rapida fisiere importante (server.cfg / mapcycle.txt / rconpublic.cfg / users.ini);
 • instalare rapida patch-uri (Addons-uri / AntiDll / Functions / Stopper / AntiRush / Orpheu / Protection / Net Packet);
 • generator automat de mapcycle.txt;
 • etc (vizitati conturile demo: Accesati Conturile Demo).

Toate aceste lucruri disponibile in panoul de control, gata de instalat doar printr-o simpla apasare de buton, timpul pierdut de client reducandu-se la minim. La toate aceste facilitati se adauga si sistemul de e-mail avansat, care va anunta prin e-mail atunci cand serviciul dvs. a intampinat o eroare si respectiv ce eroare a primit. Acest sistem a fost dezvoltat special pentru dvs. pentru ca user-ul sa remedieze eroarea in timp util, pentru a elimina interventia administratorului de sistem si pentru a beneficia de serviciu la capacitate nominala.

De asemenea, toate serviciile noastre sunt gazduite pe servere dedicate aflate in proprietatea PAN NET S.R.L. intr-un datacenter specializat localizat in Bucuresti (Romania).

Powered by PAN NET S.R.L.

Informatii donatii (prin SMS si online cu CARDUL)

Daca doriti sa ajutati o comunitate sau sunteti un jucator fidel al unui server de joc gazduit de noi, il puteti ajuta financiar la plata facturilor lunare printr-o donatie. Gestul dvs. va fi transmis imediat detinatorului serviciului, urmand ca acesta sa foloseasca valoarea in RON a donatiei pentru a achita serviciile sale active.

 • Toate platile efectuate prin acest sistem sunt nerambursabile
 • In urma confirmarii platii, suma donata va fi adaugata instantaneu in contul clientului nostru
 • Clientul ce receptioneaza donatia o poate folosi exclusiv la plata serviciilor active

Citeste mai mult...

Promotii Active

Oferta Promotionala +18 V.3

 • Inchiriati un server Counter-Strike 1.6 de 18 sloturi ( 35 RON / luna ) si primiti gratuit inca: 14 sloturi pentru serverul dvs.**
Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2015 sau in limita a 30 de servere de joc (contactati-ne in prealabil)
* Atentie! Serverul va fi inregistrat cu titlul de sponsorizat si sistemul va trimite odata la 5 minute urmatorul mesaj: Acest server este gazduit de PANHOST.RO | WWW.PANHOST.RO
** Atentie! Aceasta promotie va fi valabila pe toata perioada inchirierii serviciului de joc (exemplu: inchiriati pe 10 luni serverul de joc fara intrerupere, 10 luni veti plati serverul la 35 RON / lunar)

 Oferta Promotionala 2015 V.3

 • Inchiriati un server Counter-Strike 1.6 de 24 sloturi ( 50 RON / luna ) si primiti gratuit inca: 8 sloturi pentru serverul dvs. respectiv 2 servere de Counter-Strike 1.6 War de 12 sloturi.
 • Inchiriati un server GTA: San Andreeas de 100 sloturi si primiti gratuit 100 de sloturi pentru serverul dvs.
 • La doua servere* cumparate de la noi pentru comunitatea ta, PAN HOST iti ofera gratuit cel de-al 3-lea server**
 • La cinci servere* cumparate de la noi pentru comunitatea ta, PAN HOST iti ofera gratuit doua servere** publice si un pachet Expert de Gazduire Web pentru domeniul tau**
Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2015
* Serverele comandate trebuie sa fie de minim 18 sloturi pentru C.S.1.6 si C.S.G.O sau de minim 60 sloturi pentru S.A.M.P.
** Serverul sponsorizat va avea numarul de sloturi egal cu media aritmetica dintre serviciile deja achizitionate
*** Atentie! Aceasta promotie va fi valabila pe toata perioada inchirierii serviciului de joc (exemplu: inchiriati pe 10 luni serverul de joc fara intrerupere, 10 luni veti plati serverul la 50 RON / lunar)
Comunitatea care beneficiaza de promotiile PAN HOST este obligata sa promoveze serviciile noastre prin banner si mesaj global pe forum sau site.

Citeste mai mult...